VORES BAGERI

I Solrød Strand ligger vores eget hovedbageri. Vi råder over 700kvm, og vores bagere har god plads til at boltre sig, i store, lækre lyse lokaler. Hver morgen kører vores egne chauffører vores 100% økologiske brød, boller og wienerbrød ud i vores 5 Bagerdygtigt butikker samt til vores mange samarbejdspartnere


VORES BRØD


Alt vores bagværk er 100% økologisk. Vi bager både med gær og surdej. Vores fokus er dog økologisk surdejsbrød. Surdejsbrød smager af mere end de fleste gærhævede brød. De er aromatiske, har en let syrlighed og giver brødet en rig kompleks smag. Et godt surdejsbrød er saftigt, og krummen er let og elastisk.

Brød på surdej holder sig friskt længere end klassiske gærbrød.

Alt vores brød og wienerbrød er lavet i vores økologiske bageri i Solrød strand og bagt i stenovne.


VORES HISTORIE


December 2012: Vores første butik åbner på Vesterbro. 

September 2016: Vores anden butik åbner i Valby. Samtidigt bliver der etableret eget bageri i forlængelse af butikken.

Oktober 2017: Vores tredje butik åbner i Sydhavnen.

Maj 2018: Vores fjerde butik åbner på Amagerbrogade. 

December 2019: Bagerdygtigt flytter produktionslokale til Solrød, udvidelsen giver bedre arbejdsforhold for bagerne og mulighed for at bage endnu mere økologisk brød. 

September 2020: Vores femte butik åbner på Enghavevej.