Surdejsbrød smager af mere end de fleste gærhævede brød. De er aromatiske, har en let syrlighed og giver brødet en rig kompleks smag. Et godt surdejsbrød er saftigt, og krummen er let og elastisk. Brød bagt på surdej holder sig også friskt længere.
Økologisk Hvedebrød
Økologisk Kernebrød
Økologisk Hvedebrød m. birkes
Økologisk Muslibrød
Økologisk Ciabattabrød
Stort Økologisk Landbrød
Økologisk Softkernerugbrød
Økologisk Muslibolle
Økologisk Kernebolle
Økologisk Hvedebolle
Økologisk Rugbolle
Økologisk håndværker m. sesam
Økologisk Håndværker m. birkes
Økologisk Tebolle
Økologisk Tebolle m. chokolade el Rosin
Økologisk Tebirkes
Økologisk Frøsnappersnurre
Økologisk Kanelnegl
Økologisk Chokolade og marcipan crossaint
Økologisk Crossaint
Økologisk Kanelsnurre
Økologisk Kardemommesnurre
Økologisk Højsnegl
Økologisk Grovbirkes
Økologisk Wienerstang
Økologisk Kanelstang
Kartoffelkage
Træstamme
Jordbærkage
Kokostop