VORES BAGERI

Et godt stykke ud ad Valby Langgade ligger vores bageri, der hver dag leverer brød, boller og wienerbrød til alle vores butikker. 

VORES BRØD


Alt vores brød er 100% økologisk. Vi bager både med gær og surdej. Vores fokus er dog økologisk surdejsbrød.

Surdejsbrød smager af mere end de fleste gærhævede brød. De er aromatiske, har en let syrlighed og giver brødet en rig kompleks smag. Et godt surdejsbrød er saftigt, og krummen er let og elastisk.

Brød på surdej holder sig friskt længere end klassiske gærbrød.

Alt vores brød og wienerbrød er lavet i vores økologiske bageri i Valby og bagt i stenovne.


VORES HISTORIE


12 december 2012: Bagerdygtigt slår dørene op på Istedgade 120. 

2. september 2016: Vores anden butik åbner i Valby. Samtidigt bliver der etableret eget bageri i forlængelse af butikken.

1. oktober 2017: Vores tredje butik åbner i Sydhavnen.

5. maj 2018: Vores fjerde butik åbner på Amagerbrogade. 

1. december 2019: Bagerdygtigt flytter produktionslokale til Solrød, udvidelsen giver bedre arbejdsforhold for bagerne og mulighed for at bage endnu mere økologisk brød.